tämä osuu ja uppoaa taas kuin luoti päähän..

"Depersonalisaatiolla tarkoitetaan kokemusta, jonka yhteydessä henkilö kokee persoonallisuutensa, identiteettinsä, ruumiinsa tai ympäristönsä muuttuneen niin, että ne eivät ole entisensä kaltaisia tai ovat jollakin tavoin epätodellisia. Tähän kokemukseen liittyy usein myös muita oireita, kuten mielialan muutos, keskittymisvaikeudet tai kokemus aivojen toiminnan lamaantumisesta.

Depersonalisaatioon voi liittyä myös esineiden tai ympäristön näkeminen pienenä (mikropsia) tai isona (makropsia), tai henkilö kokee ulkoisen maailman outona tai epätodellisena (derealisaatio). Hän ei menetä kuitenkaan todellisuudentajuaan ja tietää kokemuksen olevan vain kuviteltu (illusorinen) eikä suinkaan totta. Kokemus voi outoudessaan olla luonnollisesti pelottava tai ahdistava."

joskus suihkussa hämmästyin... jäin tuijottamaan käsiäni, sivelin käsivarsiin saippuaa ja mietin "kenen kädet nämä ovat?" "kenen käsiä mä pesen?"
Olo oli outo mutta jatkoin silti kuin "Mitään ei olisi tapahtunut" ja kohta olotila menikin ohi..
Olen myös nähnyt maailman pienenä, kuin putkesta olisin katsonut itseäni tekemässä töitä.

Puhun paljon ja valehtelen itseltänikin huomaamatta, kerron asioita jota ei oikeasti ole tapahtunut ja ajatukset vaan kumpuaa jostakin.. vaikkapa pelkistetty esimerkki.
Tpahtui oikeasti: Koira nousi ja venyteli Näen sen ja ymmärrän, mutta sanon ääneen
"koira nousi, venytteli ja jahtasi häntäänsä.."
Tiedän ettei se ole totta, mutta joku laittaa minut vain tekemään niin..
Vääristelemään totuutta.. Se on pelottavaa ja inhottavaa, hävettävääkin.