Viikonloppuna kalorit paukkui kun käytiin ravintolassa syömässä ja leffaillalle piti saada kanssa karkkia.
Ei se loppujen lopuksi edes maistu mitenkään ihmeelliseltä. Maku ei ole sellainen ihana elämys että tätä olisi pakko saada lisää.
Ehei.
Muuten kalorit ovat pyörineet 900-950. Liiat on oksennettu pois. Ne tuleeki helposti sillä olen oppinut juomaan vihreää teetä ja vettä paljon kun syön.
Ei tee tiukkaa oksentaa ruokaa pois.

Olo on ollu tosi väsynyt ja kurja, sellainen voimaton, ei ole oikein ollut energiaa lähteä edes pitkille lenkeille.
Paleltaa ihan vtusti koko ajan vaikka on kaksi pitkähihaista ja huppari päällekkäin.

Kalorimäärä varmaan vaikuttaa, mutta jos mun lopullinen kulutus tulisi olemaan 1100kcal. Niin ei se 900kcal oo kovinkaan iso vaje.

On kiukuttanut myös pitkin viikkoa oikein urakalla.
Opettaja on täysi kusipää ja kun sille sanoo vastaan, heittäytyy hän viattomaksi uhriksi, aluksi en edes suunnitellut että sanoisin jotaki opettajalle, tosissani vastaan siis, niin ne sanat vaan soljui ulos suusta ja sain piestyä opettajan jälleen hiljaiseksi.
Tein siitä myös valituksen vähän aikaa sitte, nyt onki menty sijaisen ohjauksessa pitkän tovin, on mukava mennä kouluun katsomaan sitä mein kusipääopettajaa, onko sitä puhuteltu, puhutteluun se luvattiin ottaa.
Pelottaa vaan että silmätikut joutuu kahta kovemmin sen vihan kohteeksi, mutta meen samantien itkemään isommille tahoille ja toivon että se saa kenkää ja kovaa!

Ei sen kummempia, tärisen vaan siis sohvalla horkassa ja lipitän vihreää teetä kolmen peiton alla.. 
En usko yhtä kovaan menestykseen kuin mitä nyt ekalla viikolla tuli, mutta jos nyt edes puoli kiloa lähtisi niin olisin onnellinen.!