Teen sen virheen miltä olen suojellut itseäni pitkään.
Menen lukemaan horoskooppiani, mikä ei ole koskaan luvannut mulle kuin murhetta ja epäonnistumisia, aina saa niiden mukaan varoa selkääpuukottavaa ystävää, on rahahuolia tai töissä ei mene putkeen...
En usko niihin, mutta kyllähän se masentaa kuitenkin.

Noniin!

Ainaki se alkaa aika vitun lupaavasti

"Käärme ja Vuohi eivät ole Kiinalaisessa horoskoopissa yhteensopivat merkit, joten Vuohen vuosi 2015 voi olla sinulle haastava....
"Kiinalaisen horoskoopin ennusteen mukaan Käärmeellä on edessään tapahtumarikas vuosi. Käärme ja Vuohi eivät ole Kiinalaisessa horoskoopissa yhteensopivat merkit, joten sinun täytyy tänä vuonna ponnistella menestyksesi eteen kärsivällisesti ja tavallista enemmän. On myös tärkeää, että kontrolloit temperamenttiasi. Tänä vuonna elämä on usein stressaavaa, mutta onneksi olet varustettu ”en koskaan luovuta” -asenteella. Se kantaa sinut kevyesti näidenkin haasteiden yli."

ja että ihan ponnistella, vieläkin enemmän?!?! Mä en vittu oo mittää muuta ku ponnistellut siitä lähtien kun valmistuin amiksesta 2008, enää en vittu vaan jaksa!
"
Ennusteen mukaan suurempia terveyshaasteita ei ole Käärmeelle vuonna 2015 luvassa. Koska vuosi 2015 kuitenkin on sinulle vastoinkäymisten aikaa, sinun on syytä olla tarkkana etenkin fyysisten vammojen varalta. Nyt on viisaampaa hakea elämääsi turvallisuutta ylenpalttisten seikkailujen sijaan."

Vitun lohduttavaa tietää että tämäkin vuosi on menossa päin helvettiä.
ja sit tää rahaosio kruunaa vielä koko komeuden!

"
Vuonna 2015 taloudellinen turvallisuus on kuitenkin välttämätöntä siltä varalta, että jokin menee pahasti pieleen. Jos sinulla on ennestään jonkin verran säästöjä, sinulla ei ole syytä murehtia. Jos säästöjä ei ole, työhön kannattaa ryhtyä heti.
"

Kyllä on sitte tosi vitun lohduttavaa lähteä näillä eväillä liikkeelle.. 
paskaa, paskempaa ja ultimaalista paskuutta.