Erehdyin tarttumaan mittanauhaan!
Vyötäröstä on lähtenyt taas sentti, lantiostaki, mutta ei piiruakaa reisistä -.-' !!!!
Masennuin, mutta tahto laihtumiseen tuli kovemmaksi, nyt oli mässäilypäivä taas söin 8 palaa leipää!
Hyi helvetti!
No, huomenna mennään taas salaattilinjalla, onneksi kotona ei oo mittää syötävää ja pankkikortti jää aina kotiin, niin ei tuu ostettuakaan mittää.
Aloin selvittämään rasvanpolttajia, meinasin jo ostaa yhtä, mutta sitten törmäsin pakkotoiston sivuilla CLA rasvanpolttajiin.
Monet kehuvat tätä maasta taivaisiin ja ovat sanoneet että tuote auttaa, mä oon niin epätoivoinen että on pakko kokeilla!
Mä annan mitä vaan että pääsen näistä läskireisistä eroon! Kukaan ei usko mua kun kerron vaatekokoni, ei kukaan, se vituttaa ja sitte ku pittää alkaa itseään vertamaan hoikempiin, niin vituttaa ja olo on enemmänki ku paska.
Olen ruma ja inhottava läski.
Tänään oli pakko pitää lepopäivä, ei vaan kertakaikkiaan jaksanut, väsyti ihan vitusti ja se johtuu varmaan lääkecoktailista mitä nautin illalla.. -.-
No, laitoin sitte ihan säästöpakkauksen tulemaan ja olen lähes 60e köyhempi. 240kpl ihmepillereitä pitäisi kolahtaa postiluukusta lähipäivinä, lisäksi tein melki 30e meikkitilauksen (minä, voitteko uskoa) ja laskulle kaikki, lisäksi tässä on tulossa 100e tatuointi. Mitenhän tuon kaiken meinaan maksaa.. 
Sillä ainaki etten laita herkun herkkua naamariin, koulussa otan lautasellisen salaattia, sillä menee aika pitkälle iltaan ennenku edes tulee nälkä. Tai "nälkä".

Mulla on eräs harvinainen sairaus, siihen ei oo parannuskeinoa ja voin kuolla siihen perjaatteessa koska tahansa.
Se turmelee mua sisältä ja ulkoa eikä siihen voi vaikuttaa itse mitenkään. Tai se on varmaan vaan lääkäreiden arvio, kaikki aina sanoo "saattaa olla", vituttaa se saattaa, ku pitäisi TIETÄÄ!
Noh, kuitenki tarkistan huolellisesti kaiken mitä suuhuni laitan, esim lääkkeet jne. Otin selvää tuosta laihdutusvalmisteesta mitä tilasin taisi olla Vahvin tonalin.
VT:llä sanotaan olevan hyviä vaikutuksia terveyteen ja vastustuskykyyn (niihän ne kaikesta väittää). Kuitenkin sillä on suotuisia vaikutuskia moneen asiaan ja se jopa väitetään ehkäsievän syöpää ja lisää "kasvainten tappaja" soluja(?!)
tai jotaki kasvainten tappamiseen liittyvää, itsellähä on todella korkea pahalaatuisten kasvainten riski, juurikin tämän sairauden takia. Se ei ole kuin yksi pieni liike hermostoissa ja kehossa niin mulla on kuolemaan johtava rajusti kasvava kasvain paikassa mistä sitä ei ehkä voi edes leikata.
Siinä rakkaat lukijat syy miksi välillä pikkuisen masentaa. Ei se kuoleman vaara mitään, mutta totaalinen ulkonäön tuhoutuminen ajan myötä ottaa voimille. En rakasta itseäni, mutta en halua olla hirveämpi kuin mitä nyt olen.

Kuitenkin, nämä CLA valmisteet PITÄISI (vitun pitäisi ja pitäisi) olla turvallisia ja 60e on pieni raha siitä että pääsen mieltäni riivaavasta kehostani eroon!
toivottavasti pääsen... Olen aika skeptinen, mutta kun saan ne käsiini ja käytän joka päivä yliannostelematta sitä kuurin loppuun, niin sitte katsotaan toimiiko, pakkohan se on kun liikun ja syön samalla tavalla jatkossaki, edes 0,5% lisäbonus ei ole huono!
Toivottavasti se rasva ei vaan lähde ekana noista surkeista lirpukkeista, joita tisseiksikin kutsutaan.
Treeni on kohdistettu reisiin, lihakset kuulemma tulee paremmin näkyviin kun rasva palaa ja näyttää isommilta (NO SHIT!) Toivottavasti, sitte lopetan kokonaan syömisen jos noi ei auta, en aio kertoa kellekkää tosta, napsin niitä salaa vaan menemään enkä kerro edes avokille, sillä se varmaan vaan tapansa mukaan nauraisi mulle.
Kerroin sille kyllä kerran kun jopa juteltiin, että sen nauraminen päin mun naamaa herkkulakosta puhuttaessa loukkasi todella ja lannisti. Ei sanonut vastaan sanaakaan, kaippa se sitte itkee joskus miten HÄNTÄ on loukattu kun julkesin sanoa takaisin!
240 tablettia riittää pariksi kuukaudeksi, annostuksesta sanottiin 2-4 ja ajattelin että kolme on passeli, niitä pystyy napsimaan piilossa, aamu ja iltalääkkeiden mukana ja kun tulee koulusta/lenkiltä. Ehkä ne on kuitenki hyvä ottaa ennen lenkkiä, veden kanssa, niin voisi auttaakkin jotakin.
Kolme päivässä siis riittäisi tarkkojen laskujen mukaan 2,666 kuukaudeksi.
Joku sano että sitä pitää syödä pidempi kuuri, joku 12vko mutta tuossa päästään aika lähelle sitä!
Toisen lähteen mukaan liikuntaan ja kevyeen ruokavalioon lisättynä ekan parin viikon aikana lähtenyt 3kg.
Minusta nuo lähteet, jotka perustuvat käyttökokemuksiin ei osittain edes ole todellisia, ainakaan niihin jotka sano ettei auta, siellä on niitä piilosyöjiä jotka ei itsellekkään myönnä että herkkuja tulee tungettua naamaan, ja mikä olisi parempaa kun kesäloman jälkeen mennä kouluun simpsakkana hoikkana tyttönä ja kuulla lauseen "Ninni! Sie oot laihtunut!" <3 
Eihän sitä tämän vaatekerroksen alta huomaa, ja se on tarkoituskin, ainaki porukoiden ja sen erään sukulaisen aikana, olkoon nyt vaikka Anneli.
Anneli aina jaksaa toitottaa sitä että "voi ku sä vaan kuihdun!" Sit sanon että itseasiassa oon lihonnu 5kg.
"No kiinteämpi sitte" PHAH!
Se on vaan sen tapa louskuttaa leukojaan, toinen paisuu ku pullataikina ja sit vaan höpötetään että "siehän laihdut!"
Haistakoot taas paskan!
Kattotaan myös miten kova vittuilu alkaa ku isä huomaa muutokseni.
tässä on vielä pari viikko aikaa, ja toivottavasti CLA:t ehtii tulla ennen sitä, olisi mahtava aloittaa mahdollisimman nopeasti tuo, pelkään että tuotteita ei kuitenkaan ole mulle saakka.. :/ Niinki siinä voi käydä, mutta sitte tilaan halvemmalla vaan vähä vähemmän.!
En uskalla liikkeestä käydä ostamassa,  mistään, ettei aleta kyselemään. Lapselliselta tuntuu sekin että laittaisin 5 hupparia päällekkäin näyttääkseni läskiltä että saan lääkkeitä ilman kamalaa saarnaa ja sitä että mulle kieltydytään myymästä..
SIksi maksan mieluusti 5e postikulut että saan tehdä sen salaa, apteekin sivuilta on turha tilata mitää, mä en jaksa miettiä valmiiksi hälyyttävää ylipainolukua itselleni joka huitelisi niin kamalissa luvuissa että ahdistuisin jo valetelustaki..  En jaksa mitää vitun puhelinkonsultaatiota ja missä mä sen hoidan? Koulussa? Bussissa? Kotona avokin aikana?
Ehei, liian hankalaksi menee!
Paras on kun saan ne huomaamattomasti kotiin ja lyhennän laskua vaikka kahdessa erässä, ei siitä paljoa korkoa tule. Eikä tarvi murehtia mihin kaikki rahat ovat hävinneet.
Ja helposti mulla menee herkkuihin, munkkiin ja kahviin 30e kuussa, miksi en käyttäisi sitäki järkevästi?
MENI ei menee.!

Olen selvitellyt nyt tuota miten se vaikuttaa muihin lääkkeisiin, mutta mittää mainittavaa en ole löytänyt, pitänee vaan ottaa masennuslääkkeet eri aikaan tuon kanssa. Sekä e-pillerit, vaikka mittää yhteisvaikutuksia en huomannut.
Eikä tästä riutuvasta kehosta kyllä raskaaksi tulla, tai ainakaa kanneta elävää lasta loppuun saakka, ei jos minä saan päättää, tapan lapsen ja itseni nälkään. Tai lapsen alien se on. Syöpä joka pesiytyy kehooni.
Lueskelen tässä samalla CLA:sta enemmän ja törmäsin varsin positiiviseen kohtaan " pitkäaikaisen käytön seurauksena myös hedelmättömyyttä on raportoitu"

Noniin, vittu en osaa muotoilla tuota tekstiä kunnolla ja lainatut tekstit ja niiden fontit jää kummittelemaan melkein aina, kuten olette varmaan huomanneet. 
Kirjoittaminen tuntuu tuskallisen hitaalta ja oon varmaan jo tunnin kirjoittanut tätä, mie oon saatanan nopea kirjoittamisessa ja mulle on ihmetelty sitä miten nopeasti läppärillä kirjoitan, kuhan näppäimistö on tuttu... 
ja nyt löysin tuota saatanan CLA:ta puolet halvemmalla.. -.-
VOi vittu, no ihan sama, tietääpä mistä hankkii ylläpitoannokset jatkossa (Y)

En löytänyt mittää haittavaikutuksia e-pillereiden tai SSRI lääkkeiden käyttöön ja CLAN käyttöön liittyen.
No, näillä mennään ja pitänee vaikka rytmittää tuo niin että ei mee muiden lääkkeiden kanssa samaan aikaan, ainakaa aamulla. Ehkä sitte kouluun päästyä (vähintään 2h päästä heräämisestä) uskallan ottaa jo sit noita laihdutusjuttujakin.
Pitänee pelata varman päälle. Vaikka nussimisesta on ikäisyys, nii ei e-pillereiden tehon heikkenemistä ainakaa tarvi pelätä.
Masennuslääkkeisiin en halua että tehot putoaa. Nyt on särmät hioutuneet ja siitä haluan pitää kiinni! En luovu näistä koukuttavista aineista ihan heti!

Uskallan kyllä varmaanki ottaa lääkkeet samaan aikaan, kai, tai sitte heti herättyäni tuon CLAN ja lähtiessä pillerit ja muut, tai voihan koulussaki tai bussimatkalla rapistella vaikka purkkapussilla??
Nyt alkoi tuo aamun lääkitys tuottamaan päänvaivaa, lääkäreille en myönnä että söisin jotakin laihdutuspillereitä, nehän laittaa mut sairaalaan samantien!
Tiukkapipojen mielestä voin olla sairas mieleltäni kun syön lautasellisen salaattia päivässä ja pari kuppia kahvia rasvattomalla maidolla. Vihreää teetäkin menee, mutta sille en laske kaloreita.
Hyi vittu, inhottava tunne kun vatsamakkarat osuu reisiin kun vähän istuu etukenossa.
Haluan ison  muutoksen! Haluan sen pian!

Monet kehuu CLA:n toimivan, laitan käteni kyynärpäitä myöden ristiin että ne toimisi!
No, toukokuussa ollaan sitte viisaampia!
Jotenki sinne on niin pitkä aika, mutta ahdistaa sit seki että sinne on niin lyhyt aika!
Kohta on maaliskuu, alkaa lomat ja sit on pakko mennä porukoille, siellä ei oo varmaan yhtää epäilyttävää että lääkepurkit MONIKOSSA rapisee kolme kertaa päivässä ja lihaskuntoa tehdään illalla nukkumaan mennessä ettei kukkaa näe...
No en oo ennenkää jääny kiinni, miksi jäisin nyt?
Alkoholi on iso EI koko tänä aikana, kun tolet on kasvanu noihin lääkkeisiinki.. -.-
Pitäisi osata olla ilman rauhoittavia ja unilääkkeitä, mut sitte niitä tulee vedettyä ku irtokarkkeja koko ajan enemmä ja enemmän.. -.-
Ahdistaa ajatus siitä etten voisi ottaa unilääkkeitä vaikka ne ei enää juurikaan auta.. Hullua eikö?
Yhden rauhoittavan voisin ottaa ja sit painua kohta lihasjuttujen jälkeen nukkumaan, odotan että avokki tulisi kottiin, nii saisin rauhassa jumpata, ellen mene sitte vessaan lukkojen taa siksi aikaa! JOO!
Ensi rauhoittava, sit jumppa ja koira ulos. Ehtii passelisti vaikuttaa ennen maatamenoa. Pakko kait tästä on poistua niin saisi edes pari tuntia unta, en tiijä, pitäisikö ottaa unilääkettä ja jättää se sit ottamatta ku en mee perjantaina (taaskaan) kouluun.
juu, teen niin, niin ei nouse kynnys liian isoksi kaikkeen.
Ollaan sitte riippuvaisia, mä en jaksa oikeastaan enää edes ajtella sitäkään. Nyt jos lasketaan kaikki maailman monivitamiinit ja muut niin söisin noiden CLA:ien lisäksi nappeja ainaki 7 eri purkista.
Nii vittuakos siinä sit enää yks bentsoriippuvuus painaa?

Alkaa kyllä uni painaa silmää jo aika tavalla.
Huomenissa sitte taas lenkin jälkeen tänne mietiskelemään ja pohtimaan sekä innolla odottamaan tuota CLA:n kapseleiden tulemista!

Tätä kohti mennään!

T%C3%84T%C3%84%20KOHTI.jpg

 

<3 !!!!!!!!!!