Kahtena viime yönä oon nähnyt ihan järkuttäviä painajaisia!
Olo on molempina aamuina ollu tosi itkuinen, hämmentynyt ja pelokas, tuli sitte ekat poissaolopäivät tälle kurssille.. -.-
Eilen söin kurinalaisesti ja iloitsin siitä 236 kcal minkä saavutin lenkkeillyn jälkeen syömisilläni.
No illalla huomasin kaapissa juuston joka on ollu siellä aika pitkään, ahdistuin että nyt se menee pilalle ja aloin mättämään kaksin käsin juustoa naamariin, seuraavaksi tuli ne japanilaiset höttö"karkit" ja ajattelin vaan "No pakkohan nää on pois syyvä ettei tuu muina päivinä hetkuteltua". Läskit selittelee aina.. siitä ei nähtävästi vaan pääse mihinkään.
No tämän päivän syömiset ovat:

Aamu : nukkumista
Päivä: nuudeleita ja vettä
Iltapäivä: kahvi rasvattomalla maidolla ja 75g valion arkijuustoa.
Iltapala: Vettä tai vihreää teetä ilman maitoa.
Päivän kalorit noista siis: 637kcal


Liikunta johon kuului kaikkien ylämäkien hölkkääminen ja kohtalaisen reipas vauhti, loppulenkki meni "verryttelyyn" sillä koiralta loppui puhti.
Laskin tämän nyt painoni ja pituuteni mukaan ihan laskurini.fi sivujen kautta ja liikkumani kalorit ovat siis 290,2 kcal.
Siihen en toki laskenut hölkkäosuuksia jotka olivat pituudeltaan yhteensä kilometrin tai pari, oliko se nyt sitte sitä intervallia kun hölkkää itsensä puhki, kävelee sykkeen aika tasaiseksi ja sit taas hölkkää itsensä puhki ja tasoittaa kävelyllä sykkeen?
Eli 637kcal - 290,2kcal = 346,8kcal.

Tietenki avokki tuo jotaki saatanan grillimättöä mullekki joku päivä.. no siitä saan sitte erotella sille puolet ranskalaisista ja sataalit /lihat syön, perunoita voin näykkiä, mutta lopputuloksena on ihan varma oksentaminen.. 

Eilen yöllä kun mentiin nukkumaan puhuttiin (!) oikein ihan aikuisten oikeasti keskusteltiin, voiteko kuvitella :O
Naurettiin ja vitsillä keskusteltiin romantiikasta ja kerroin että oltiin puhuttu akkojen kanssa koulussa heidän miestensä romanttisista eleistä ja he kertoivat saaneensa koruja ja kukkia. Mie sanoin että menin ekana vuosipäivänä avokille sydämmet silmissä että mikä päivä tänään on? <3 <3 niin tää mietti hetken ja vastas "KESKIVIIKKO"! (tuossa kohtaa avokki repes kunnolla nauramaan) Sit puhe jatkui taas lahjoihin, niin sanoin että romanttisinta mitä mie oon avopuolisoltani saanut on puoli litraa metsämansikkalimpparia.... -.-' Mut olihan se nyt aika söpöä, en muista oliko etiketissä muumit vai joku muu, mut kuitenkin.
Sit avokki sano että "no seuraavan kerran mä tuon sulle suklaata että rakastan rakastan perkele..." xDDD
Niin sanoin että et vittu tuo kyllä mittää suklaata nyt... xD

Meidän ihania keskusteluja ja tatuointiaika varmistui ja saan parin viikon päästä ihanan tatuoinnin! tai oikeastaan kaksi, sitte olisiki oikea käsivarsi peitetty kaikella roskalla niin että vanhemmite alkaa vituttamaan! :D


Toivottavasti se avokki ei tuo mulle mittää kebabia ranskalaisilla... -.-
Miten muute on vitn hankala kirjoittaa oikein sana kebab, ainakaa koneella, jotenkin koneella on aina ollu hankalampi hahmottaa miten jonkin, varsinkin englanninkieliset sanat kiroitetaan ja tätä näppäimistöä saa muutenkin hakata ku pianoa, vastahan tää kone on mulla puoli vuotta ollukki, että sietää sen mennä rikkiki jo...

Mut nytte pitäisi raahautua suihkuun ja vetästä jo yövaatteet päälle, se on merkki etten tee mittä muuta ku makaan vaan sohvalla pystymättä keskittymään mihinkään :D
 

Ehkä voisin taas kokeilla tehdä noita kynsikkäitä, justiin sain sen alulle pari kierrosta neulottua, lanka ja puikot tuskastuttavan pikkuisia, mutta lanka ittessään iha mahtavan väristä, mitenhän käy ku ekan kerran kynsikkäät kastuu.. katoaako väri kokonaan... -.- käsissä oli nimittäin aika vitusti mustaa väriä.. -.-

Mut nyt piiitkään lämpöiseen ihanaan puhdistavaan ja raikatavaan suihkuun!


ARVASIN!

Kun olin suihkussa tuli isäntä koputtelemaan ovelle ja helistelemään grilliruokapussia..
Sydän jysähti ja pyrin hymyilemään "jee!" ja sanoin että tuun ihan justiin, leiki vissiin vielä hengellänikin kun avokki meinas yllättää mut taas ja nähdä valtavat viiltelyjäljet, kiljuin muka ku pikkutyttö ja kiskoin pyykkikoorista pyyhettä eteeni.. avokin mielestä se oli hauskaa, sanoin että vittu säikyttele, ja laitoin oven lukkoon..
Sydän jyskytti, ei vittu taas pitää mennä oksentamaan.. ei jumalauta, avokki oli menossa tupakalle kun tulin suihkusta kohti sitä kammottavaa suolan ja rasvan vuorta, mutta mitä näinkään, annoksen päällä laatikossa luki "salaattikebab" sanoin isännälle että sä oot ajatellut mua ja hän vähä "ylpeänä" hmm-m.!
No, slin kiltisti, hyvin pureskellen kaikki ja jos on pakko mennä grillille, niin se on salaatti tai joku wrap.

Päivän mahtavaan saavutukseen siis on laskettava vähintään 475kcal, vähempää en edes uskalla ajatella.. -.-
Eli päivän kalorit olis, liikunnasta huolimatta 346,8kcal + 475kcal = 821,8... :'/
Huomenna menen kyllä kouluun vihreän teen voimin, en edes koske maitoon huomenna ettei siitä tuu ylimääräisiä kaloreita.. Huomenna en syö koulussa ku vähä salaattia ja sillä on pakko mennä loppupäivä, kera vihreän teen. 
Tuo määrä on ihan liikaa, ja keho pitää varmaan joka vitun kalorista kiinni nyt ku sinne on jotaki taas laitettu..... :'((