Meni varmaan 1,5h ainaki, kierrin aina vaan yks lenkki ja vielä yksi lenkki. Koira oli menossa kotia kohti jo monessa risteyksessä, mutta mie sanoin ettei ihan vielä. Pari mahtavaa ohitustaki meni, mutta ku namit loppu ja toinen räyhäs niin että naapurikaupunkiinki kuului, niin koirani pikkasen kiihtyi, yritti karkuun rassukka.. 
No, muuten meni lenkki mainiosti kontaktissa, 

Sorruin taas siihen vitun berliininmunkkiin ja aamulla söin nuudeleita, ku tiesin että päivällä en ehdi koulussa salaatille.
Sit menin kotimatkalla johonki japanikaupaan ja osti sieltä jotaki(?) karkin tapaista mikä maistui vihreälle teelle, niissä on 100kcal kapaleessa ja ne on puolen nyrkin kokoisia tytiseviä juttuja, maistuu vähä ruusuvedelle ja vihreälle teelle. Outo, todella outo maku mutta niin hyvä! Eikä niihin tuu mittää sokerikoukkua!
Huomenna en koulussa syö, aamulla voisi yhden tuollaisen palleron syödä, sit vaikka kaurapuuroa illemmalla.
ja kahvia.. sekä vihreää teetä ilman maitoa, mustana en valitettavast saa kahvia alas, vaikka miten yrittäisi.

Päivän kalorit siis 735kcal ja lenkillä kului laskurin mukaan reippaat 200kcal, reipasta kävelyä/hölkkää ylämäkeen..
eli jos tuosta miinustaa liikunnalla poltetut kalorit niin tulos olis 430kcal. Ei huono. Ei ollenkaan.
Jos ei tuolla kapene perse niin ei millää, akvaariokin pitää huoltaa, ja kohta meneeki järjestelyt uusiksi ja kahden altaan asukit muuttaa yhteen isoon, siinä onkin iso työ! Kaikki vedet pitää kantaa sangolla ja litroja on useampi sata, lähemmäs 500l.
Ainaki tulee tehokas ja treenipainotteinen viikonloppu.!

Huomenna on kai pakko tehdä vähä lyhyempi lenkki koiran takia, sillä meinaa puhti loppua eikä kylmiltään sitä viittisi ihan niitä 10km lenkkejä väkisin raahata, vaikka yleensä viimeisen kilometrin kahden kohdalla tuntuu että se väsähtää, eli ei onneksi tarvi paljoa lenkeissä karsia.
Huominen jos menis yhdellä japanilaisella pallerolla, kahdella kahvikupilla ja lautasellisella veteen tehtyä kaurapuuroa, niin olisin enemmän ku tyytyväinen! ja meneeki ku laittaa menemään.

Nyt altaan pikasiivoukseen!