... ja uudet kujee, näin heti alkajaisiksi sitte laitoin uunin lämpiämään ja sinne se ällöttävä pizza, hämmästyin ettei siinä ollut kuitenkaan kuin n.750kcal koko pizzassa O_o
selailen nettiä koska tänään on aloitettava tuo akvaarioprojekti ja vesilitroja kannettavana on kaiken kaikkiaan 700l, siinä voi mennä jokusen aikaa... no, koko päivä tässä menee ja samalla tulee hyvät lihasharjoitteet, en oo vielä täydellisen koukussa liikuntaan, joten mieli ei kaipaa nytte lenkille kyllä yhtään.
Eiköhän tuossa pala lenkin kalorit aika moneen kertaan, netistä löysin tälläisen missä sanottiin :
"Pihapiirissä työkiireitä voi nollata esimerkiksi kantamalla viisitoista minuuttia vettä (102 kilokaloria)"
Tunnissa se tekee 408 kcal, eikä tästä urakasta kyllä tunnilla selviä... voi ku selviäisikin.
No, pakko se on tehdä, avokki alkaa jo hermostumaan kun joka huoneessa lorisee ja pöhisee "ku vessassaki on saatana joku pönttö porisemassa!" Vessan pönttö on ihan vaan seisotettua vettä, mutta kuitekki. TÄmän kaiken kuitenkin piti ollakkin vaan väliaikaista ja valitettavasti noiden akvaarioiden kanssa ei kaikki tapahdukkaan yhdessä yössä vaan yleensä kypsymisessä ja tasapainon löytämisessä menee vähintään se kuukausi.
Mulla ei oo mikkkää kiire, tietenkään, onneksi tuon saa tänään alta pois. :)
Nyt mässyttämään sitä pizzaa, lukemaan uutisia, sen jälkeen koiran kanssa pikaisesti ulos ja sitte se  hulluus alkaaki..