Lauantaina sattui todella ikävä välikohtaus, töyttäisin vahingossa parkkipaikalla autoa ja sieltä sinkosi valnón nopeudella ulos eläkeläisvaari.
Autoon tuli 2e kolikon kokoinen pieni painauma minkä näki hätinä auringon valossa.
Hän alkoi heti vaatimaan korvauksia marmattamaan ja korotti ääntään, sanoin että sinä et ala mulle huutamaan!
Hän valitti ja valitti, kiristikin ja mie olin muutenkin niin ääri stressaantunut ja hämilläni etten osannut ku vittuilla takas.
Kysyin että eihä tuosta edes lohjennu maali, että eikö se mee ihan näin "EI MEE ETKÖ SÄ TIIJÄ MITEN PALJO TÄLLÄISET MAKSAA; ETKÖ SÄ NÄÄ MIKÄ AUTO TÄÄ ON?!
Kattoin, ja totesin että mersu näyttää olevan, vinkui olevansa eläkeläinen, harmittaa ku en tajunnu sanoa että miten rahaton eläkeiläinen ajelee noin hienolla autolla, että eikö sen olisi kannattanut jättää talliin jos se on ku hento posliininukke??!
Murruin kotona ja itkin peittojen alla varmaan 2h.. Tuntui taas etten saanut ymmärrystä, en inkäänlaista, mie olisin ainaki sanonu että antaapi olla, ei siinä mittää, mutta ei, tää saatana vei sielunkin sisältä!
Nyt tuli vakuutusyhtiöltä selvityspyytö, oisi ihan vittuillakseen vitkuttaa sitä vaikka ensi viikkoon.
Haistakoot kaikki vittu.

Tänään sit bussipysäkillä oli joku läski muori, tunkeili jonossa sinne tänne ja meinasin sanoa että menehän perälle, kaikki muutki joudutaan jonottamaan, kunnes tää alkoi yhtäkkiä puhua mulle!
Kysyi että ajaako tämä bussi tätä ja tätä reittiä.
Sanoin että en kuule tiijä, ku mie en tunne tätä seutua nii hyvin, siinä se jäi kai ittekseen höpöttämään ettei nii, en minäkää jaadajaa... 
Olisin ihan hyvin voinutkin tietää, mutta miksi vitussa vaivautuisin auttamaan?!
Kun kolminkertaisuuden karma kerran toimii, tee hyvää ja saa se paskana kolminkertaisena takasi, niin tehdään sitte paskaa.. Siinä loppuu hymyily ja kaikki muu..
Koulussa oli joku perseilly ja heittänyt puolet mun töistä roskiiin!
Siinä oli nimet ja kaikki, tuntu ihan kiusanteolta!

Uskoni alkaa todellakin hiipua ihmisyyteen ja yhteiskuntaan.. 
Todellakin hiipua.
Enää en ole kiva, en kellekkää.