Mieli halajaa toiselle lenkille, mutta sinne olisi lähdettävä yksin, kun koira on ihan rättiväsynyt... :(
No, tein sitte parit vatsalihakset ja jalkatreenin taas varmaan 1,5 kertaisena tämän päiväiseen verrattuna, siis lisäksi sen alkuperäisin persetreenin..
Liikkumaan, liikkumaan ja liikkumaan! Sitä mieli halajaa..!
Syöminen on edelleen vähä ongelmallista, vaikka olen hyvin saanut pidettyä iteni kurissa, mutta nyt tuntuu että vaikka olo on väsynyt ja nuutunut, niin siltiki voisin juosta vaikka maratonin!
Lisää vaan poweria lenkkeihin! Kaikki ylämäet ja nousut on mentävä hölkällä, vai sanooko ne jo sitä juoksemiseksi?
Kuitenkin, kävellä ei saa, muuten kunto ei nouse.
Pelkään vaan sitä että kuvauksista paljastuu että koira on totaalisen rikki eikä sen kanssa voisi likkua missää, sitten on pakko hankkia joko A) terve lenkkikaveri tai B) sit kulkea yksin.

Mieli on väsynyt ja vähä ahdistunutkin, mutta lenkille on päästävä.. ! -3cm lähtenyt vyötäröltä.!
Kävin sitte puntarissa... vittu ei olisi saanu, mittää ei oo puntarin mukaan tapahtunut, mutta ei tuo kolme senttiä voi tyhjästä lähteä ja epäilen puntarinkin kuntoa, sillä se on temppuillut viime aikoina, kaipanee pattereita.!
Oli kyllä aika lannistava, mutta sit rupesin miettimään että pittää olla paljon tarkempi mitä suuhunsa jatkossa laittaa, koulussa ei muuta ku salaattia vaan veden kera, niin sit jos avokki kantaa taas jotaki vitun grillisapuskaa, niin sit on varaa edes syyvä seki. Koiralle pittää saada kuntoa korkeammalle niin jaksaa sit mennä mun tahdissa.
Kyllä tuo rotu on vahvaksi koiraksi kovaan työhön jalostettu, niin täytyyhän sen jaksaa, ja tietenkin silläki on kunnon kohotus paikoillaan ku ei oo suostunut liikkumaan pakkasilla. Nyt lähden sen kanssa vaikka väkisin -15 pakkasella ulos. Siellä se ei palele ku ei palella -20 astettakaa viellä, ei tuolla karvalla.
Se on vaan siitä kiinni kun hän ei saa itse päättää.. -.- 

Mistähän saisi kofeiinitabletteja HALVALLA, voisi olla kiva saada lisäbuustia ja teennäsistä energiaa ulkoiluun.!
ei oo paha 4,50e/100kpl niitä ku vetää kolme huiviinsa, niin joha alkaa pärinät, tai mistä saisi kaloritonta energiajuomaa?
Onhan noita.. jotaki lisäbuustia pitäisi saada, ku ei kärsi enää montaa kupppia juua kahvia ku alkaa yököttämään ihan vitusti... 
No, sit mennään vihreällä ja mustalla teellä! :))


LENKKIÄ LENKKIÄ JA LENKKIÄ! SItä mieli huutaa!