Alan huomata miten ajatusmaailmani on alkanut muovautumaan pikkuhiljaa kohti vähempää syömistä ja enempää liikkumista, kävelin tänään koiran kanssa lenkin ja täällähän ei ole mitää muuta ku ylämäkiä, koko aluea tuntuu vaan rakentuneen rinteeseen ja joka paikkaan on ylämäki! :D
Ei se sinänsä haittaa, saapa läskireidet ainakin töitä, oo onnistunut nyt syömään koulussa ok:sti, ruoka oli niin hirvittävää shaissea ettei sitä voinut syödä vaikka väkisin yritti.
Annoskoot ovat pienentyneet ja tuun jo täyteen kahdesta maitolasista.
Kotona söin kaks voileipää, ja vähä juustoa. Kahvia on menny ja teetä. Alko muka taas olemaan nälkä vaikka söin 5h sitte.
Paskat, mie noudatan uutta ohjenuoraani joka on mulla taustakuvanakin "youre not HUNGRY you are BORED drink some water & LEARN the difference".  Ei ehkä kieliopillisesti parasta englantia, mutta mitä vittua sitte. Koulussa olin ihan hädässä ku en päässyt juomaan vettä oikeastaan ollenkaan, koko ajan ajatus pyöri vesilasillisessa. Olen edistynyt! Ruokaa ei tehnyt mieli! Nälkä oli, mutta näykin vaan parhaat päältä.
Tai "parhaat" hirvittävää paskaahan se kouluruoka on.

Rahat on yllättävästi loppu, edelleen. Kun ei oo rahaa hankkia mittää ei tuu mielitekojakaan, tai tulee, mutta niitä ei voi toteuttaa ja mieli kiittää jälkeenpäin.
En oikein tiijä mihin alkaisin säästämään ja laittamaan vaikka karkkirahat aina sivuun kun tekee mieli. Uusia vaatteita tämä läski ei ansaitse, ei tälläisellä kropalla.
Ei kenkiä, niitä alkaa olla liikaa. Eläimille varmaan joku vitun kallis tarvike mihin ei muuten olisi varaa.
Se olisi ehkä ihan hyvä kohde. Eipä kyllä tässäkään kuussa vaan tuu säästöön laitettavaa, laskut painaa päälle ihan hulluna ja koko ajan jostaki vaan tulee uusi ja uusi, kaikki isotkin laskut tulee tietenkin samassa kuussa.. -.-

Takasi kuitenkin pinterestiin ja sen ihanuuteen!
Oon selaillu siellä paljon thinspiration kuvia ja saanut ideoita ja juttuja paljon!
Yökkinyt läskeille jollainen itsekkin olen ja haaveillut kauniista vartalosta, mie voin hoikistua paljon, kesään mennessä, niinku oon ajatellut, ei enää yhtäkään kuumuuden ja hien täyttämää vatsamakkaravakoa. HYI!
 Siitä vähä thinspiratiota!

 

aff2fb19b4ad32a6e01004be2af69084.jpg

Kaverille menin hehkuttamaan miten mainio paikka tuo on ja hää laittoi kai jonnillaisen kaveripyynnön?
LInkkas profiilinsa mulle, mut enhän mä nyt voi myöntää olevani just se tyyppi koska pinnit (???!) ja tykkäykset kohdistyy 99% laihduttamiseen ja itsensä kuihduttamiseen (ah mikä autuus!)
Täytynee tehdä toinen profiili sinne.

Sit vähä mietteitä jotka pitää paikkansa, ainaki omalla kohdalla, onneksi on kasa rauhoittavia niin ei tarvi turvautua enää tunne syömiseen ja tylsyyskin kuittaantuu vesilasilla!thehungerscale-Gdr7Svag24wmjcf33AZBen.jp

 

Sit selailin inhoten päärynävartaloista kuvia, kaikki, järjestään kaikki olivat jotenki läskejä ja ylipainoisia ja mulle tuli jo epätoivo siitä että mitä vittua, eikö päärynä voi näyttää hyvältä, onko ne tuomittuja läskejä ikuisesti??! :((
Ahdistuneena selaillessani törmäsin kuitenkin tälläiseen jonka ajattelin orjallisesti noudattaa, kirjoitan nuo itselleni ylös, ja sit ruksin joka päivä yli, ja ne on pakko tehdä joka päivä!
Kävin tänään koiran kanssa 2h lenkillä (varmaan mainittinki jo), aiva mainio tunne.!
Huomenna ei ehkä ihan niin pitkään, tänään piti aloittaa jo tuo haaste, alkumittojen ottamisesta lähtien, mutta suihkussa seisoessani vasta tajusin että ei vittu!
En viitsinyt sitte uudelleen alkaa hikoilemaan, niin päätin jättää sen suosiolla huomiseen.
Kirjoitan koulun jälkeen paperille nuo, koska YLLÄRI tulostinta ei ole.
Sit alkaa tarkka ja kurinalainen 30 päivää, ja jos tuntuu että tulosta tulee, niin sitte nuo määrät tuplataan ja jatketaan sillä, sit kolmantena kuuna triplataan tai aletaan ottamaan painoja käyttöön!MOTIVAATTORI.jpg

 

Jotenkin ihan uhkun taas energiaa ku on pari yötä nukkunut kunnolla.. tai voiko lääketokkuraa sanoa kunnon uneksi, mut kuitekki.
Toivottavasti en nyt sitte polta itteäni ihan loppuun taas ja ajaudu itkemään peiton alle väsyneenä pahaa maailmaa.

Pakko tuossa on kuitenkin jotaki tapahtua, ihan pakko, nyt ku alkaa tuo syöminen olla taas hallussa, niin tästä se lähtee, ehkä mä voisin saadakki kesälle tuloksia!
Jotenki on nyt erilainen olo ku ennen, ennen sitä vaan toivoi että mielenkiinto säilyy, ja innostus oli ihan toisenlaista, vähä ku joululahjan avaaminen. Nyt olo tuntuu kärsivällisemmältä ja maltillisemmalta, tajuan ettei tuloksia tule yhdessä yössä eikä viikossakaa, valitettavasti. Tämän asian eteen on nähtävä vaivaa.
Lähden selailemaan lisää ihania thinspiraatiokuvia ja keräämään enemmän motivaatiota omaan projektiini missä läskit saa kyytiä!
Ei enää häpeää omasta kehosta,
ei enää ylisuuria ja rumia vaatteita
ei enää vertailua muihin
ei enää itseinhoha
ei enää huonommuudentunnetta

Laihuus, ah, mik´ihana autuus!

 

6f57f32eab2a534422bee7f7b0f9ca4f.jpg

 

 

9778572820fc035249d5e4a43654d240.jpg