Saa nähdä miten kännykällä onnistuu..

Koko viikko on ollu ahdistava, viimme viikolla en halunnu poistua kotoa.. ahdistaa niin vitusti. Itkin ja sain paniikkikohtauksen, lopulta oireet meni niin pahasti etten nähnyt mitään pitkään aikaan.. olo on helvetin vaikea ja ahdistunut, työkyvyn arviointiin pitäis mennä.. lopputulos ahdistaa... 

Työkkärin papereissa oon kuulemma täysin työkykyinen.. vaikka diagnoosit sanoo muuta. Onhan ne olleet tässä kolme vuotta pimennossa.. sain pakoiltua työttömyyttä 3v koulun kirjoilla.. koulutuksessa mikä olis pitänyt selvitä reippaassa vuodessa.. että ihan työkykyisiä ollaan!

Ihmiset, suurin syy ahdistukselle, en vaan vittu ymmärrä niitä! Sitä käsittämätöntä raivoa, kapeakatseisuutta, mitätöintiä, "sinun ongelmat eivät ole mitään MINUN juttuihin verrattuna"!!

Käsittämätöntä paskaa, miten joku voi mitätöidä minun huoleni, joka on mulle silloin isi juttu?! Esim Ei muakaan vittujakaan kiinnosta mitä joku asennevammainen kipupotilas elämällään tekee ja kokee, mutta en missään nimessä mitätöisi hänen kokemaansa! Sehän olis törkeää!

Ole eri mieltä 99% väestön kanssa ja saa järkevää kritiikkiä "sun ÄO ei oo isompi kun sun kengän koko" kertoo lähinnä kirjoittajasta paljon.

"Toivottavasti sulla ei oo kissaa, koiraa, lasta, hevosta, viherkasvit jne" 

Jälleen kerran, tuo ei kerro mitään muuta kuin kirjoittajan kyvyttömyydestä ilmaista itseään rakentavasti.

"Oot yhtä vittumainen ku mille näytät"

Jälleen kerran, miten tuo edistää keskustelua joissa on mielipide eroja?

Ihmiset on vaan niin oman egonsa vallassa etteivät kykene näkemään omaa napaansa pidemmälle, asettua toisen ihmisen asemaan.. 

Miksi kaiken pitää olla niin kummallista ja vierasta? Miksi ihmisten kanssa on niin vaikea olla? Miksi mä en ymmärrä niitä?! Tämä ymmärtämättömyyden tuska joka oli lapsena hyvinkin voimakas, palautui elävämmin ja voimakkaammin mieleen kun koskaan. Suuren suuri pelko ja hämmennys. Mitä tämä kaikki on?! Miks mun ympärillä tapahtuu niin paljon sellaista mitä en edelleenkään ymmärrä ?!

Miksi ihmiset on tuollaisia?!