Oon niin vitun kyllästynyt tähän yhteiskuntaan. Yhteiskunnan aivopesuun jolla yritetään saada yksilöstä kaikkensa tekevä koneiston näkymätön osa, joka tuotaa mahdollisimman paljon "yhteiseen kirstuun" = rikkaiden taskuun.
Työoloja kurjijstetaan entisestään ja ihmisiä syyllistetään, kun lisää ei synny!
Millä kukaan lisääntymishaluinen ensinnäkin lisääntyy, kun potkut saa siitä että naama ei miellytä! Ei kukaan uskalla rakentaa tulevaisuutta, perustaa perhetta ja KULUTTAA!!! kuluttaa niin vitusti, kun huomenna ei ehkä oo työpaikkaa.
Onko rikkaat oikeasti noin saatanan naiveja ettei ne tajua ettei karja pysty kuluttamaan, jos ei oo millä kuluttaa!!

Kaikki alkaa tasan siitä hetkestä kun synnyt. Sinut kastetaan todennäköisesti johonkin uskontoon ja väylä suoralle aivopesulle on valmis.
Kerhossa ja hoidossa valmennetaan jo lasta tekemään parhaansa, liikaa ei saa ihmetellä eikä kyseenalaistaa, sillä aikuisen sana on laki!
Eskarissa sama valmennus ja aivopesu jatkuu, koulussa liikunta tulee mukaan kuvioihin, sillä pitäähän rikkaiden karja olla hyvässä kunnossa että ne voi suorittaa alipalkattuina elämäänsä, tai sitten sillä työkkärin yhdeksällä eurolla.
Luovia ammatteja halveksitaan, muusikkoja, taiteilijoita jne.. sillä hehän työllistävät itse itsensä, eikä heitä pysty kahlitsemaan loputtomaan oravanpyörään, niinkuin esim nöyrät sihteeriköt, jotka omassa pienessä kopissaan puurtaa kahdeksasta neljään...  
Aina pitää jaksaa, aina pitää olla vitun hyvä ja voitaa.. kunnianhimottomia ihmisiä halveksitaan, miksi?
Lapsia aivopestään ja valmennetaan esikoulusta saakka, sama jatkuu ammattikoulussa tai lukiossa, mitä kukin koskaan opiskelee.. ollaan laadittu asteikko jonka mukaan kerätään tähtitarroja todistuksiin ja luodaan itselle harhainen merkitys omasta tärkeydestä. Niitä keitä ei kiinnosta kilpailla ja keillä ei ehkä oo rahkeita, painostetaan kovemmin, haukutaan tyhmiksi ja yritetään ilmeisesti häpeän kautta saada heistäkin mahdollisimman tuottoisia.
Kaikki perustetaan sille että karja synnttää lisää karjaa ja aivopesu puree kaikkiin.

Joskus vaan syntyy yksilöitä jotka ovat olleet kierrossa kauan, ne jotka tajuaa jo lapsena mikä mättää.
Heitä vähätellään ja leimataan hulluiksi, totuushan ei saa paljastua missää nimessä! 
Psykiatrian polilta saa ihan diagnoosin siihen että ihminen on herännyt, nähnyt totuuden ja haluaa kulkea omia polkujaan, osallistumatta tähän merkityksettömään oravanpyörään jota kait elämäksikin joku väittää.
Ihmiset jotka tästä kieltäytyy, saa sokean karjan vihat niskaansa.. 
"helppohan se on..." "ei se nyt noin voi mennä että kaikki eläkkeelle jää!" jne.. 
helppoa... niin, se on todella helppoa ja kaikilla on siihen mahdollisuus... sääli että niin moni elää elämäänsä harhassa.
Luoden itselleen harhaisen merkityksen ammatista, omakotitalosta tai lapsista, ja siitä kultaisestanoutajasta farmarin takakontissa. 

Samalla hetkellä kun karja ottaa omakotitalon tai auton lainan, olet entistä tiukemmin suorittamisen talutusnuorassa.
Miksi ihmeessä suorita`t?
Ketä varten? 
Miksi elät harhassa että jollakin tuolla olisi joku merkitys? 
Rikkaat ovat tyytyväisiä, karja pysyy ruodussa, kyseenalaistamatta, suorittaen.
Rikkaat, ne raukat, jotka ovat vain koneiston osasia itsekkin ja jotka kuvittelevat että heillä olisi jotakin valtaa :DDDD

Kuka on keksinyt "merkityksen"?
Minkä vuoksi? 
Mitä on "merkitys"? 
Miksi tämän pelkän sanan eteen tehdään niin kamalasti töitä ja yritetään todistella niin monelle jotakin?

Luuleeko joku oikeasti että naapurin seppoa ja perttiä kiinnostaa se että pikkuperhe naapurin kolmiosta on muuttamassa omakotitaloon, ottanut ison lainan jota maksetaan vielä eläkkeelläkin ja autokin pitää uusia?
Merkitys noissa asioissa on vaan ja ainoastaan tälle pikkuperheelle, ja sekin on itseluotua harhaa.
Millään ei ole mitään merkitystä. 

Tämän harhaisen kuplan ulkopuolella elää pieni osa ihmisiä, niitä ketkä ovat heränneet, havahtuneet, nähneet totuuden ja maailman järjettömyyden merkityksen harhan tavoittelussa.

He, ketkä ovat saaneet korkeammalta viisautta nähdä tämän yli ja kyvyn olla ihmisen itsekyyden ja vilpillisyyden yläpuolella. 
He, ketkä eivät ole valmiita suorittamaan elämäänsä argumentilla "nokun, niin on aina tehty!" 
Niin varmasti moni onkin, mutta miksi tehdä niinkuin muut ohjailee ja uskotella itselleen olevansa onnellinen, kun maallisen mammonan ja menestyksen tavoittelu ei ole mitään, ei muutakuin helvetin uuvuttavaa ja ajaa ihmisen voimaan helvetin pahoin! 
He, ketkä eivät näe itsekkäässä pyrkyrimäisessä elämässä mitään tavoiteltavaa, vaan haluavat elää toisia ja ympäristöään kunnioittaen. Välittäen pyyteettömästi ja vilpittömästi.
He, keille maallinen mammona ei tuota onnea, vaan aidot asiat. Luonto, vuodenaikojen vaihtelu, kevät.. syksy.. linnun laulu. Niistä asioita jotka ovat OIKEASTI OLEMASSA!
Yksinkertaista, kaunista ja vastikkeetonta! 
Herätkää ihmiset harhastanne! 

Miettikää sitä mitä oikeasti haluatte!
Tehkää sitä mikä tuntuu oikeasti hyvältä!
JA! 
MUISTAKAA KYSEENALAISTAA! 

Miksi niellä purematta, "koska aina ennenkin on ollut näin!" 
Miettikää miten paljon parempaa voisi ollakkin jos ottaisitte "pään pois perseestä" ja miettisitte ihan niillä omilla aivoillanne miksi asia ei voisi olla toisin jatkossa? 
Miettikää mikä on juuri SINUN mielipide!
Mitä juuri sinä oikeasti asiasta ajattelet? 
Mikä on sinun AITO mielipiteesi, mitä sinä oikeasti asiasta ajattelet
ja miksi?

Kyseenalaista, kyseenalaista ja kyseenalaista! 

"se on aina ollu niin" on jonkun yksittäisen ihmisen mielipide jota yksilöt ovat alkaneet seuraamaan, koska ilmeisesti oman valtavan aivokapasiteetin käyttäminen on niin kovin vaikeaa?! 
Niinpä, miksipä ajattella itse kun joku muu on tehnyt sen jo sun puolesta.. 
Miksipä käyttää aikaansa asioiden pohtimiseen ja TOTUUDEN etsimiseen, kun elämisen kaava annetaan "ylhäältä", kouluista ja oppilaitoksista! 
VOI KUINKA VÄÄRÄSSÄ TE OLETTE! 
Karjalle voisi pikemminkin sanoa "helppohan se sun on tehdä niinkuin kaikki muut!"
Silloin yksilöön ei kohdistu arvostelua, yksilölle annetaan tähtitarroja kun se suoriutuu niin vitun hyvin!
Koneisto pyörii ja ihmiset on vain sen osia jotka on korvattavissa uusilla koska tahansa.
ja tälläisessa ympäristössä ihminen kokee itsellään olevan iso merkitys :DDDDD 

Toivon maailmaan todellakin enemmänneitä, ja itse olen päättänyt elää niin että pääsen kierrosta pois, vapaudun ylemmille tasoille eikä tänne maan päälle tarvitse enää ikinä palata.